TUS Expo Europe 2019

Begin januari vindt de vierde editie van The Unmanned Systems (TUS) Expo Europe 2019. Het tweedaagse evenement kent een expositie waar fabrikanten, universiteiten en brancheorganisaties de laatste trends in onbemande systemen en Robotica tonen.

Georganiseerd door TUS Expo

Van 16 - 18 januari 2019 vindt een van de grootste onbemande systeem evenementen plaats: de vierde editie van The Unmanned Systems (TUS) Expo Europe 2019. Deze keer verwelkomt Rotterdam meer dan 23000 internationale bezoekers en 750 deelnemende organisaties (inclusief Infratech 2019) van over de hele wereld.

Naast de expo, waar exposanten hun nieuwste onbemande systeemtoepassingen tonen en demonstreren, kunnen bezoekers ook deelnemen aan de TUS Expo Europe 2019 conferentie. Het programma, dat gericht is op de eindgebruiker, heeft betrekking tot de domeinen: infrastructuur, landbouw, bouw, energie, maritiem, AI en veiligheid.
Martijn van Dijk, medeoprichter en organisator: "TUS Expo Europe 2019 is opgezet in nauwe samenwerking met belanghebbenden in de industrie, waaronder verenigingen, overheden, bedrijven en universiteiten, zoals de TU Delft. Dit jaar is de 'Autonome Haven' ook een belangrijk thema met Rotterdam als gastheer. Hoe zal de haven blijven robotiseren? Hoe zit het met havenveiligheid? Wat gebeurt er al en wat kunnen we in de toekomst verwachten?"

De expo en conferentie van TUS Expo Europe 2019 van 16 t/m 18 januari zullen worden gehouden in Ahoy Rotterdam. Daarnaast zullen verschillende nevenevenementen worden georganiseerd, zoals de Live Demo Day (Maritime & Aerial-systemen) op 16 januari. Op de website van TUS Expo vindt u het volledige programma, inclusief partnertoppen. Het programma wordt wekelijks geactualiseerd.

Tot 9 januari 2019 kunt u zich registreren op www.tusexpo.com voor gratis toegang tot de tentoonstelling van TUS Expo Europe 2019. U kunt prof

woensdag 16 januari 10:00 t/m vrijdag 18 januari 18:00
Rotterdam
Ahoy
Gratis
Website bezoeken
Inschrijven

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.