Optimaliseer uw Informatiestrategie en Informatie Governance

n dit seminar wordt een innoverende aanpak belicht die u niet alleen helpt een strategisch informatiebeleid uit te stippelen maar deze ook doelmatig leert implementeren en beheren.

Seminar
Georganiseerd door Adept Events

Heeft u al een informatiestrategie? Mocht u het antwoord schuldig moeten blijven dan is de kans erg groot dat u een enorm potentieel in uw organisatie onderbenut laat en in het slechtste geval loopt uw organisatie ernstige operationele en strategische risico’s.
De huidige hypes die uiteen lopen van Big Data en NoSQL tot Facebook Graph search hebben één ding gemeenschappelijk: het gaat over de waardecreatie uit informatie in al zijn verschijningsvormen. Informatie is wel degelijk een Asset. In onze informatiemaatschappij is informatie een kostbaar en verhandelbaar actief. Vergelijk maar even de intrinsieke waarde van de activa van Google met de marktwaarde van het imperium. Informatie heeft duidelijk marktwaarde. In moeilijke financiële tijden is het nemen van correcte beslissingen des te belangrijk, zo niet, cruciaal. De kwaliteit van de aangewende informatie is daarbij een doorslaggevende factor. Bovendien groeit de regelgeving die bepaalt hoe we met onze gegevens kunnen of moeten omgaan. De manier waarop we bedrijfsprocessen implementeren ondergaat eveneens fundamentele veranderingen. Crossfunctioneel gebruik van informatie is een feit en informatiesystemen worden steeds omvangrijker. Een gestructureerd overzicht behouden wordt de uitdaging. Deze nieuwe uitdagingen vereisen een informatie governance project binnen uw organisatie. Informatie Governance biedt een kader om informatiedefinitie, databeheer, databeveiliging en datakwaliteit te stroomlijnen. Met behulp van een informatiestrategie kan uw organisatie een duidelijk pad uitstippelen naar accurate en betrouwbare inf

dinsdag 21 mei 09:30 - 17:00
Utrecht
Van der Valk Hotel Utrecht
€ 625,50 early bird / € 695 regulier
Website bezoeken
Inschrijven
0172-742680

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.