Integratie van Applicaties, Cloud en Mobile

Iedere organisatie heeft te maken met het integreren van systemen en applicaties. Maar welke technologie zet u in bij welke vorm van integratie? Wat zijn de mogelijke oplossingen voor integratie? Oude en nieuwe trends.

Seminar
Georganiseerd door Adept Events

Tijdens dit seminar wordt op een praktijkgerichte manier ingezoomd op de diverse integratietechnologieën en de integratietools. De basis bouwsteen is hierbij de Enterprise Services Bus. De ESB vormt dikwijls ook het fundament voor Business Process engines. Vanuit hands-on kennis en ervaring met diverse integratietools wordt de werking en de toegevoegde waarde van dergelijke integratietools uitgelegd. Hierbij wordt ook verwezen naar een veelheid aan relevante cases en concrete implementaties.

Er wordt ingezoomd op de markt van de integratietools, met o.a. Microsoft BizTalk, Tibco, SoftwareAG webMethods, de IBM Integration Suite, Oracle en SAP Netweaver. Ook de markt van de integratietools evolueert sterk: producten en soms zelfs volledige leveranciers verdwijnen en nieuwe spelers verschijnen. Tijdens het seminar wordt inzicht verschaft in deze dynamische markt. Ook interessant hierbij is de dynamiek rond in-house versus outsourced integratie – met name voor B2B integratie – en de ontwikkelingen rondom outsourced integratie.

Een stevig fundament wordt tijdens dit seminar gelegd inzake integratieaspecten en -technologieën. Om het huidige As-is integratielandschap te begrijpen, moeten we af en toe terugblikken naar het verleden en toenmalige keuzes kaderen. Maar uiteraard moet u oog houden voor het To-be: welke nieuwe trends en ontwikkelingen staan ons te wachten? En waar moet u zich op voorbereiden, zoals Master Data Management, In-memory en Grid, mobile, API-management en Cloud.

donderdag 16 mei 09:30 - 17:00
Hilversum
Amrath Hotel Lapeshoek
€ 625,50 early bird / € 695 regulier
Website bezoeken
Inschrijven
0172-742680

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.