Wat kan RPA betekenen voor de IT afdeling of voor uw rol als CIO?

Veel vitale bedrijfsprocessen zijn afhankelijk van informatie en data uit verschillende interne en externe bronnen, echter door de toenemende druk op de IT-afdeling om aan alle wensen en eisen van de organisatie te voldoen, raakt de automatisering van dit

Webinar
Georganiseerd door Coforce

Veel vitale bedrijfsprocessen zijn afhankelijk van informatie en data uit verschillende interne en externe bronnen, echter door de toenemende druk op de IT-afdeling om aan alle wensen en eisen van de organisatie te voldoen, raakt de automatisering van dit soort werkzaamheden vaak op de achtergrond. RPA biedt mogelijk een oplossing in verdere automatisering van processen.

Om RPA zo goed mogelijk te laten integreren, is de hulp van IT noodzakelijk. De CIO (of IT afdeling) beheert immers de resources die ingezet wordt om de gebruikers te helpen. Ook moet de installatie van de RPA software correct binnen de bestaande IT infrastructuur. RPA-technologie moet net zo efficiënt werken als elke andere belangrijke technologie, applicatie of systeem in het bedrijf; continu en betrouwbaar.

Voor wie is dit webinar? Informatie- en Innovatiemanagers en CIO’s
Hoe deel te nemen? Na registratie ontvangt u een unieke link waarmee u het webinar kunt bijwonen.

dinsdag 19 februari 14:00 - 15:00
Onine
Gratis
Website bezoeken
Inschrijven
0318 648742

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.