Data Meets Hospitality 2019

Data Meets Hospitality, georganiseerd door Lightspeed, POS-leverancier voor horeca en retail en ontwikkelaar van webwinkelsoftware, richt zich volledig op het optimaliseren van de horecabusiness aan de hand van data.

Georganiseerd door Lightspeed

Op deze dag staan alle praktische sessies, keynotes en stands in het teken van slim datagebruik. Vragen als: “Hoe kan ik data inzetten om mijn service te verbeteren?” en “Hoe optimaliseer ik workflows aan de hand van technologie?” komen aan bod. Op deze manier biedt Data Meets Hospitality restaurateurs, hoteliers, caféhouders en andere horecaondernemers praktische tips en handvatten om met data aan de slag te gaan op het gebied van marketing, werknemers, klanten en service.

Turn data into action
Om toekomstbestendig te zijn in de horecamarkt, is het van belang om verder te kijken dan de traditionele horeca. Uit recent onderzoek van Lightspeed onder ruim 3500 horecaondernemers in Nederland en België is 79,5 procent het eens is met de stelling dat data de sleutel tot succes is in de huidige markt. 98,5 procent is geïnteresseerd om meer te leren over het gebruik van data om hun business te laten groeien.

Vier hoofdthema’s vormen de rode draad:
- Marketing: Hoe zet je datagedreven marketing in? Hoe gebruik je social media en review sites in je voordeel?
- Werknemers: Welke data kan je gebruiken om efficiënter te werken en een betere grip te krijgen op de prestaties van je werknemers?
- Klanten: Hoe verkrijg je bruikbare inzichten over je gasten?
- Service: Hoe voldoe je aan de groeiende servicebehoeften van je gasten?

Eerste sprekers bevestigd: Thijs Meliefste (Meliefste), Casper Reinders (TAO Horeca Group), Dries Henau en Yuri Vandenbogaerde (Chez Claire).

maandag 17 juni 09:00 - 18:00
Antwerpen
Bocadero, Rijnkaai 150, 2000 Antwerpen
€19,95, na 5 maart €39,95 (gratis voor Lightspeed klanten)
Website bezoeken
Inschrijven

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.