Gemeentelijke administratieve werkdruk verlagen met slimme software!

Herkent u zich in de administratieve werkdruk bij uw gemeentelijke organisatie? Zijn uw medewerkers te veel bezig met interne processen en te weinig met klanten? Dat kan anders!

Workshop
Georganiseerd door Coforce

De werkdruk bij gemeenten is veel te hoog. Dat komt door de administratieve rompslomp, zoals het aanmaken van zaken, het afhandelen van Wmo verzoeken, het incasseren van automatische machtigingen of afhandelen van backoffice zaken. Gemeenten moeten meer taken uitvoeren, maar met minder geld en met minder medewerkers. De werkdruk loopt op en ontstaan er achterstanden in het administratieve proces terwijl burgers en bedrijven wel een snellere dienstverlening verwachten.

Herkent u zich in de administratieve werkdruk bij uw organisatie? Zijn uw medewerkers te veel bezig met interne processen en te weinig met klanten? Dat kan anders!

Onze aanpak is vrij eenvoudig en snel toe te passen bij iedere gemeente. Veel overheidsorganisaties hebben dan ook een eerste begin gemaakt met het implementeren van deze ‘slimme software’ in de organisatie. Denk daarbij aan het automatiseren van processen zoals zaakgericht werken, bezwaarprocedures, e-dienstverlening, omgevingswet of informatiemanagement. Bijvoorbeeld bij het uitvoeren van dubbele handelingen om administraties binnen verschillende systemen te synchroniseren of de vele handmatige handelingen die nodig zijn om een zaak op te voeren of gegevens in meerdere systemen te controleren.

Is het echt zo eenvoudig?
Wat zijn de ervaringen van andere gemeenten? Welke processen zijn te robotiseren? Op deze vragen geven we graag antwoord. Coforce heeft al voor enkele gemeentes met behulp van RPA processen en applicaties slimmer laten samenwerken. Samen met onze kennispartner Haute Equipe organiseren we op 16 mei een interactieve workshop voor i

donderdag 16 mei 12:30 - 17:00
Ede
Koetshuis/Brasserie De Heestereng, Oortlaan 4, Ede
Gratis
Website bezoeken
Inschrijven
0318648742

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.