ERP HeadtoHead Event

Lumenia Consulting organiseert het 13e ERP HEADtoHEAD™ event, de tweede editie in Nederland. Op 18 en 19 juni 2019 demonstreren negen toonaangevende ERP-leveranciers hun ERP-softwareoplossingen in het Van der Valk Hotel in Utrecht.

Georganiseerd door Lumenia Consulting

Als u van plan bent om uw ERP-systeem te vervangen of te upgraden, dan is het ERP HEADtoHEAD™ event precies wat u zoekt. Het is een ideale gelegenheid voor senior finance of IT-managers en leden van hun ERP-selectieteams om de toonaangevende ERP-producten in de markt efficiënt met elkaar te vergelijken en te ervaren.
Het ERP HEADtoHEAD™ event is het geesteskind van Sean Jackson, Managing Director van de onafhankelijke ERP-adviesorganisatie Lumenia Consulting. "Een van de valkuilen bij het selecteren van een nieuw ERP-systeem is uitsluitend vertrouwen op de verkoopdemonstratie van de leverancier. Elke leverancier heeft namelijk een eigen interpretatie van wat men denkt dat je zoekt, waardoor het moeilijk vergelijken is," aldus Jackson. "Het is beter als de leveranciers een vooraf gedefinieerd demoscript volgen, zodat je de verschillende oplossingen kunt vergelijken. Dit idee ligt ten grondslag aan ERP HEADtoHEAD™".
U kunt ervoor kiezen om een of beide dagen van dit tweedaagse event bij te wonen en demonstraties te zien gericht op Finance, Productie, Inkoop, Verkoop, Supply Chain Planning en Projecten, van ERP-producten als Epicor, SAP S/4HANA, IFS, Oracle NetSuite, Infor M3, Sage Business Cloud, Exact, QAD en Unit4. Elke leverancier heeft ook een stand in de Expo-ruimte waar u uw nadere wensen persoonlijk met ze kunt bespreken.
Het event biedt ook mogelijkheden om te netwerken en ervaringen te vergelijken met andere organisaties die ook van plan zijn om ERP te implementeren.

dinsdag 18 juni 08:30 t/m woensdag 19 juni 16:00
Utrecht
Van der Valk - Utrecht
Vanaf €150,- p.p. voor 1 dag
Website bezoeken
Inschrijven
0031208006478

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.