Developers Event: .NET Core en .NET Standard

Met de komst van .NET Core 3 dit jaar wordt een grote stap gezet door Microsoft in het vervangen en uitfaseren van het fullstack .NET Framework.

Georganiseerd door Bergler ICT

Tijdens deze avond staan we stil bij deze ontwikkeling en hoe je stappen kunt zetten om je applicaties voor te bereiden op .NET Core. We gaan in op de positionering van .NET Core ten opzichte van Xamarin en .NET Standard en geven aan welke technologie wanneer toepasbaar is. We laten zien hoe je .NET standard libraries op kunt zetten en geven een introductie m.b.t. .NET Core.

Sprekers:
Arjen Kraak: introductie over .NET Standard & .NET Core aan de hand van historische ontwikkelingen. Arjen is een ervaren lead developer, architect en meewerkend voorman in ontwikkelteams bij Bergler Software Solutions of haar opdrachtgevers: ‘Ik start vanuit de “waarom?” vraag om duurzame software oplossingen te realiseren voor mijn klanten. Ik zoek hierbij de verbinding met de business en zorg ervoor dat wensen en eisen door business en IT worden begrepen en afgestemd.’

Patrick Bes: presentatie van alle coole nieuwe features van .NET Core 3.0. Patrick is Software Architect / Lead Application Developer bij Bergler Software Solutions.
Vaardigheden: .NET Core and Full framework, DevOps, Cloud transition, Microservice transition, DDD, Kubernetes, Azure DevOps, Azure platform, Identity & Access management, Shift Left.

Mark Bosch: over de migratie naar .NET Standard in de praktijk. Mark is als lead developer en software architect werkzaam bij Loket.nl. Hij ‘trekt de kar’ voor de R&D ontwikkelingen binnen de ontwikkelteams en heeft zich de laatste jaren vooral gericht op het modulair maken en vernieuwen van de software.

dinsdag 25 juni 18:30 - 21:00
Houten
De Roskam (Plein 25, Houten)
Gratis
Website bezoeken
Inschrijven
076-5720200

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.