Incident Response Practitioner

U zet uw eerste stappen in de wereld van het gecoördineerd afhandelen van incidenten, U bent verantwoordelijk voor de incident response binnen uw organisatie en u wilt uw kennis verdiepen.

Georganiseerd door Security Academy

Iedere organisatie krijgt er gegarandeerd mee te maken: beveiligingincidenten. Bent u er zeker van dat uw mensen op zo’n moment de juiste dingen doen?
In de cursus Incident Respons Practitioner worden de kennis en vaardigheden aangeleerd voor het gecoördineerd oplossen van deze incidenten. Dat stelt uw organisatie in staat om een cyber-incident op een effectieve en efficiënte wijze op te lossen.
In deze driedaagse cursus worden alle aspecten van incident response belicht. Na het volgen van deze training bent u als Incident Coördinator in staat om uw werk op een professionele manier uit te voeren. De stakeholders zullen, ondanks de urgente situatie, tevreden zijn over de informatievoorziening waardoor de rust in de organisatie zal blijven.
Gedurende de cursus verkrijgt u de benodigde handvatten en inzichten om uw organisatie zodanig in te richten dat incidenten tijdig worden herkend, opgepakt en adequaat worden afgehandeld.

De cursus Incident Response Practitioner is bedoeld voor de iedereen die met regelmaat te maken heeft met het gecoördineerd afhandelen van incidenten en zich wil verdiepen in waarom zaken juist goed gaan of voor verbetering vatbaar zijn. Bijvoorbeeld:
Servicedeskcoördinator
Service Level Manager
Major Incident Coördinator
CSIRT-medewerker

U kunt zonder enige voorkennis aan de Incident Repsonse Practitioner cursus beginnen.

U ontvangt bij aanvang van de cursus het cursusmateriaal via onze portal. Het cursusmateriaal is Nederlandstalig en de voertaal tijdens de cursus is Nederlands.

maandag 18 november 09:00 t/m woensdag 20 november 17:00
Woerden
de Bleek 11
1950,- ex btw
Website bezoeken
Inschrijven
+31 (0)348 40 80 61

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.