CISM® Preparation Course

U wilt u op praktische wijze voorbereiden op het internationale CISM®-examen U oefent in uw organisatie de taak van informatiebeveiliger, security officer of manager uit en u wilt uzelf profileren als geaccrediteerd professional

Georganiseerd door Security Academy

Tijdens de CISM® Preparation Course wordt u opgeleid tot een breed onderlegde specialist op het gebied van security management. Na afronding van de cursus heeft u een gedegen kennis van de 4 CISM®-domeinen om deze in de praktijk te kunnen toepassen en bent u geheel voorbereid op het internationale CISM®-examen.
Er zijn op dit moment veel aanbieders die u voorbereiden op het CISM®-examen. Deze cursussen richten zich voornamelijk op het trainen voor het examen. Onze ervaring is dat het CISM®-examen niet onderschat moet worden. Enkel het trainen van examenvragen en het bestuderen van de theorie is niet voldoende om daadwerkelijk de stof te kunnen begrijpen en toe te kunnen passen. Deze CISM® cursus onderscheidt zich – naast de focus op het behalen van het examen door de aandacht voor het begrijpen en kunnen toepassen van de lesstof in de praktijk.
Er wordt uitgebreid ingegaan op ieder domein, zodat u voldoende tijd heeft uzelf de stof eigen te maken. Op de laatste lesdag krijgt u een uitgebreid CISM®-proefexamen dat uiteraard ook nabesproken wordt. Er wordt ook aandacht gegeven aan de Nederlandse/Belgische situatie.
Doelgroep
De CISM® Preparation Course is bedoeld voor cursisten die de taak krijgen of hebben om securitymanagement te implementeren en te borgen in de organisatie.
Consultants information security
Security managers die zich op tactisch niveau in de organisatie bezighouden
Coördinators information security
IT-auditors

woensdag 18 september 09:00 - 17:00
Woerden
de Bleek 11
3.450,- ex btw
Website bezoeken
Inschrijven
+31 (0)348 40 80 61

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.