Webinar: Maak veilige, realtime toegang tot on-prem en cloud-gebaseerde data mogelijk

Bedrijven verplaatsen meer data naar de cloud verplaatsen, maar ook is een groot deel van de systemen nog lokaal /'on premise'. in dit webinar maakt je kennis met HDP dat veilige real-time toegang to on-prem en cloud data mogelijk maakt.

Webinar
Georganiseerd door Progress

Naarmate bedrijven meer en meer van hun gegevens naar de cloud verplaatsen, blijven veel essentiële gegevenssystemen 'on premise'. Hoewel deze hybride gegevens zich op verschillende locaties kunnen bevinden, eisen gebruikers nog steeds het gemak van toegang en beveiliging die ze gewend zijn met gegevens die lokaal zijn opgeslagen.

Bij Progress zetten we ons in om innovatieve producten te leveren die ervoor zorgen dat u verbonden blijft met uw gegevens, ongeacht waar deze zich bevinden.
DataDirect Hybrid Data Pipeline (HDP) is gebouwd voor dit hybride gegevenslandschap, waardoor veilige, realtime toegang tot on-prem en cloud-gebaseerde gegevens mogelijk is.

Neem deel aan een live webinar voor meer informatie over de nieuwste release, HDP 4.6, die nu nog meer functionaliteit bevat om u te helpen veilig verbinding te maken met bedrijfsgegevens! Nieuwe functies zijn onder meer:

-REST API-connectiviteit
-Multi-tenant gebruikersbeheer
-Ondersteuning van transacties

Kom meer te weten over HDP 4.6 en zie een demo van onze hybride connectiviteitsoplossing in actie!
donderdag 26 september 18:00 - 18:45
Webinar
Progress Webinar
Gratis
Website bezoeken
Inschrijven

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.