Toegang tot Outlook 2016-bestanden naar Windows Live Mail met PST naar EML Converter

PST naar EML Converter Tool is een eenvoudig te gebruiken en perfecte oplossing om PST naar EML te migreren met weinig inspanningen. Met deze applicatie krijgt u betrouwbare en exacte resultaten zonder gegevensverlies.

Product lancering
Georganiseerd door Softaken Software

Verschillende gebruikers kijken ernaar uit om PST naar EML te migreren. Ze kunnen deze blogpost doornemen en de oplossing krijgen om Outlook 2016 te openen voor WLM, OE, Mac Mail, enz. We hebben een soepele oplossing besproken om de conversie uit te voeren. Elke gebruiker kan de methode gemakkelijk aan.

PST is een bestandsindeling die door de Outlook-client wordt gebruikt voor de opslag van een enkel e-mailbericht, terwijl EML een bestandsindeling is die wordt ondersteund door verschillende e-mailclients zoals Windows Live Mail, Outlook Express en Mac Mail. Als een gebruiker van Outlook overstapt, heeft hij / zij geen toegang tot het PST-bestand in een van de op EML gebaseerde clients. Dus de noodzaak om PST naar EML te migreren wordt noodzakelijk.

Hoe PST naar EML migreren?

Er zijn enorm veel oplossingen beschikbaar als u via internet kijkt, maar ze zijn niet allemaal in staat om u verfijnde en snelle resultaten te bieden. Als u een snelle en veilige oplossing wilt, probeer dan PST naar EML Conversion Software.

Veilige en effectieve methode - PST naar EML Converter

PST naar EML Conversion Tool is de eenvoudigste oplossing die het PST-bestand naar het EML-formaat migreert, zodat een gebruiker Outlook 2016 naar WLM en andere clients kan openen. De software kan zonder problemen door elke beginnende gebruiker worden verwerkt.

Belangrijkste hoogtepunten van PST naar EML Conversion Tool

Outlook PST naar EML Converter heeft verschillende voordelen, Eenvoudig downloaden en installeren, PST-mappen in één keer migreren, Handhaving van opmaak toegepast op bestanden intact.

zondag 22 september 00:00 t/m woensdag 22 september 00:00
Amsterdam
Amsterdam
Gratis
Website bezoeken
Inschrijven

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.