Exporteer PST-bestanden naar Thunderbird MBOX voor toegang tot Outlook-gegevens naar Thunderbird

Outlook en Thunderbird zijn beide de populaire bestandsindelingen, maar hebben verschillende bestandsindelingen voor gegevensopslag. Outlook heeft een PST-bestandsindeling waarin e-mails en bijlagen worden opgeslagen, terwijl Thunderbird een MBOX-bestands

Product lancering
Georganiseerd door Softaken Software

Wanneer een gebruiker Outlook verlaat en Thunderbird kiest. Het is niet mogelijk om het PST-bestand in het MBOX-formaat van Thunderbird te lezen. Daarom is het nodig om PST-bestanden naar Thunderbird te exporteren. In deze blog bespreken we de manieren om PST naar MBOX te migreren. Voordat we verder gaan, laat ons weten wat de redenen zijn om voor Thunderbird te kiezen.

Waarom kiezen voor de Thunderbird-applicatie?

Thunderbird is tegenwoordig een van de opkomende e-mailclients die verschillende voordelen heeft. Thunderbird is een gebruiksvriendelijke applicatie die erg gemakkelijk te hanteren lijkt. Thunderbird OST-bestand biedt gebruikers toegang tot mailboxgegevens wanneer er geen verbinding met internet is. Thunderbird is een beveiligde e-mailclient en heeft verschillende beveiligingsfuncties. Thunderbird werkt als een persoonlijke manager voor gebruikers die alle e-maileigenschappen van Thunderbird beheert.

Technieken om PST naar MBOX te migreren

Er zijn verschillende handmatige oplossingen en professionele oplossingen beschikbaar om de PST-map naar MBOX te exporteren. In het geval van een handmatige oplossing hebt u zowel Outlook als Thunderbird e-mailclient nodig om de migratie uit te voeren. Afgezien daarvan omvat de handmatige oplossing verschillende stappen die het proces langer maken. Soms kunnen gebruikers geen betrouwbare migratieresultaten behalen met de handmatige oplossing.

maandag 7 oktober 00:00 t/m zaterdag 10 juli 00:00
Amsterdem
Amsterdem
Gratis
Website bezoeken
Inschrijven

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.