Datawarehousing & Business Intelligence Summit

Congres over Datawarehousing & Business Intelligence met o.a. Wayne Eckerson, Keith McCormick, Dave Wells, Nigel Turner, Rick van der Lans. Enkele topics: Big Data, Analytics & Data Science, DataOps, Cloud-based Datawarehousing, Data Governance.

Congres
Georganiseerd door Adept Events

Er is een schrijnend tekort aan business intelligence en datawarehouse specialisten, de stortvloed van nieuwe ondersteunende technologieën is niet aflatend, de hoeveelheid te verwerken data neemt toe en ook het aantal gebruikers dat data wil analyseren neemt toe. Maar dit is niet alles. De business vereist meer transparantie bij dataleveringen en vanwege nieuwe wet- en regelgeving moet datagebruik strakker geregeld worden.

Tegelijkertijd willen organisaties hun data beter inzetten. Daarvoor moeten bestaande systemen opgewaardeerd of vervangen worden. Hiervoor moeten nieuwe technologieën en technieken ingezet worden. Het delen van ervaringen met anderen en het leren van de successen en fouten van anderen is hierbij onmisbaar en kan soms het succes van een project betekenen.

De Datawarehousing & Business Intelligence Summit biedt praktische richtlijnen, handvatten en do’s en don’ts ter ondersteuning van de huidige en komende vraagstukken.

woensdag 25 maart 09:30 t/m donderdag 26 maart 17:00
Utrecht
Van der Valk Hotel Utrecht
€ 1206 early bird / € 1340 regulier
Website bezoeken
Inschrijven
0172-742680

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.