Cloud Datawarehousing

Wat zijn de voor- en nadelen van Cloud Datawarehousing en hoe pak je een migratie aan. Overzicht van het cloud datawarehousing technology landschap alsmede het cloud migratie landschap. Interactieve en praktische workshop.

Workshop
Georganiseerd door Adept Events

Cloud datawarehousing helpt de uitdagingen aan te gaan van legacy datawarehouses die moeite hebben om gelijke tred te houden met de groeiende datavolumes, veranderende verwachtingen ten aanzien van serviceniveaus en de noodzaak om gestructureerde warehouse data te integreren met ongestructureerde data in een data lake. Cloud datawarehousing biedt veel voordelen, maar cloudmigratie is niet snel of eenvoudig te realiseren. Het migreren van een bestaand datawarehouse naar de cloud is een complex proces van het verplaatsen van schema, data en ETL. De complexiteit neemt toe wanneer modernisering van de architectuur, herstructurering van databaseschema’s of het opnieuw aanleggen van data pipelines nodig is.

Deze sessie beschrijft de voordelen, technieken en uitdagingen van het migreren van een bestaand datawarehouse naar de cloud. We zullen een overzicht geven van de belangrijkste leveranciers van cloud-datawarehouses en een aantal technologieën onder de loep nemen die de pijn van een cloudmigratie kunnen verlichten. Praktische aspecten van migratie worden behandeld in een stapsgewijze aanpak.

Het verhuizen van een bestaand datawarehouse naar de cloud gaat niet snel en het is niet eenvoudig, maar er zijn reële en substantiële voordelen. De meeste bedrijven vermijden de “big bang” aanpak en migreren stapsgewijs. De hier beschreven technieken en technologieën zullen u helpen om snel van start te gaan en soepel de stappen in met migratietraject te doorlopen.

Dit is een interactieve ‘hands-on’ workshop.

maandag 30 maart 09:30 t/m dinsdag 31 maart 17:00
Utrecht
Van der Valk Hotel Utrecht
€ 1305 early bird / € 1450 regulier
Website bezoeken
Inschrijven
0172-742680

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.