Crisis Management Foundation

U zet uw eerste stappen in de wereld van crisismanagement en wilt graag meer kennis opdoen U heeft in uw werk te maken met crisismanagement U heeft de ambitie om Crisis Manager te worden

Georganiseerd door Security Academy

Zowel nationaal als internationaal neemt het aantal crisissituaties de laatste jaren in hoog tempo toe. Of het nu over een lokale stroomstoring gaat, uitval van IT, brand of geweldpleging, organisaties ontkomen er niet meer aan om zich hier gericht op voor te bereiden. Het zo zorgvuldig mogelijk voorkomen van crises door het treffen van gerichte maatregelen, evenals het weten hoe en trainen van de methodieken waarop je een crisis effectief kan beheersen, zijn van essentieel belang voor de continuïteit van organisaties.
Onze 2-daagse instapcursus Crisis Management Foundation biedt de basis van het identificeren, voorkomen en beheersen van crisissituaties. U leert hoe u moet anticiperen op een verscheidenheid aan mogelijke crises. Daarnaast leert u de basis van effectieve interne en externe crisiscommunicatie, en worden de nieuw verworven crisisbeheersingsvaardigheden aan de hand van binnenlandse en grensoverschrijdende crisisscenario’s getoetst.

Doelgroep
De cursus wordt aanbevolen aan iedereen die betrokken is bij crisisbeheer, bedrijfscontinuïteit of noodplanning:
Leden van het crisismanagementteam
Kwaliteits- en auditprofessionals
Managers op operationeel en strategisch niveau

Voorkennis
Voor deze cursus is geen voorkennis noodzakelijk.

Cursusmateriaal
U ontvangt bij aanvang van de cursus het officiële cursusmateriaal van SECO-Institute via onze portal. Het cursusmateriaal is Engelstalig en de voertaal tijdens de opleiding is Nederlands. Wanneer er een boek is inbegrepen bij het cursusmateriaal ontvangt u deze op de eerste lesdag.

maandag 17 februari 09:00 t/m dinsdag 18 februari 17:00
Woerden
de Bleek 11
1395,- ex btw
Website bezoeken
Inschrijven
+31 (0)348 40 80 61

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.