Crisis Management Practitioner

U zet uw eerste stappen in de wereld van crisismanagement en wilt graag meer kennis opdoen U bent in uw organisatie betrokken bij crisismanagement en u wilt crisismanager worden

Georganiseerd door Security Academy

Zowel nationaal als internationaal neemt het aantal crisissituaties de laatste jaren in hoog tempo toe. Of het nu over een lokale stroomstoring gaat, uitval van IT, brand of geweldpleging, organisaties ontkomen er niet meer aan om zich hier gericht op voor te bereiden. Het zo zorgvuldig mogelijk voorkomen van crises door het treffen van gerichte maatregelen, evenals het weten hoe en trainen van de methodieken waarop je een crisis effectief kan beheersen, zijn van essentieel belang voor de continuïteit van organisaties.
Deze cursus Crisis Management Practitioner biedt hiervoor een uitstekende opstap. Zoals wij weleens zeggen: “Welkom in de wereld van een crisis!” De cursus legt een gedegen basis waarin de meest essentiële aspecten van crisisbeheersing ruimschoots aan de orde komen. Naast de theorie kenmerkt deze cursus zich vooral door de praktische benadering; veel oefenen, toepassen en samenwerken met de andere cursisten.

Doelgroep
De cursus Crisis Management Practitioner is vooral gericht op cursisten die vanuit welke hoedanigheid dan ook met risico- en/of crisisbeheersing worden geconfronteerd.
Facilitymanagers
Securitymanagers
Hoofden van IT-afdelingen
(Crisis)communicatiemedewerkers
Health/environment/safetymanagers
Liaisons van veiligheidsregio’s

Voorkennis
De cursus Crisis Management Practitioner is van het niveau medior/senior. Enige ervaring in het bedrijfsleven of overheid wordt aanbevolen, maar is niet strikt noodzakelijk.

Cursusmateriaal
U ontvangt bij aanvang van de cursus het officiële cursusmateriaal van SECO-Institute via onze portal.

donderdag 26 maart 09:00 - 17:00
Woerden
de Bleek 11
3450,- ex btw
Website bezoeken
Inschrijven
+31 (0)348 40 80 61

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.