Lead auditor ISO 27001

U wilt in vijf dagen een IRCA-erkend Lead Auditor ISO 27001 worden. U wilt een gecertificeerd ISO 27001 security professional worden

Georganiseerd door Security Academy

Tijdens de CQI IRCA-erkende training Lead auditor ISO 27001 leert u hoe u als lead auditor ISO 27001 aan de slag kunt gaan. De training bestaat voor een groot deel uit praktische oefeningen en rollenspellen, waarbij ruim aandacht wordt besteed aan communicatieve vaardigheden, audit- en interview- en steekproeftechnieken en het formuleren van duidelijke rapportages.
Als lead auditor is het belangrijk om het gehele auditproces te kunnen managen. Daarom wordt er tijdens de training voldoende aandacht besteed aan alle stappen in het interne/externe auditproces en het beheersen hiervan. Verder wordt de interpretatie van de eisen van de ISO 27001 ook behandeld.
Gedurende de training wordt u op een aantal aspecten beoordeeld; de te maken opdrachten, oefeningen, zoals het auditrollenspel, tijdsmanagement en actieve deelname. De training wordt op vrijdag afgesloten met een schriftelijk examen.
Deze training wordt gegeven in samenwerking met DNV-GL.

Doelgroep
Deze training is bedoeld voor Information Technology Managers, Information Security Managers en beheerders, Risk Managers, Kwaliteit Officers, Informatiebeveiliging consultants en auditors met voorkennis van de ISO 27001-norm.

Voorkennis
Voor deze training heeft u praktijkkennis én ervaring met managementsystemen nodig. Daarnaast is het belangrijk dat u kennis heeft van de inhoud van ISO 27001 norm. Een goede voorbereiding hierop is de training Normkennis ISO 27001.

Cursusmateriaal
U ontvangt bij aanvang van de training het trainingsmateriaal in onze Student portal.

maandag 6 april 09:00 t/m vrijdag 10 april 17:00
Woerden
de Bleek 11
2750,- ex. btw
Website bezoeken
Inschrijven
+31 (0)348 40 80 61

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.