Kennissessie Web2print Klantportal

Op woensdagochtend 1 april 2020 organiseert softwareontwikkelaar Prindustry de kennissessie ‘Klantportal web-to-print’ in Haarlem.

Presentatie
Georganiseerd door Prindustry

Connect je klant met een portal!


De online wereld is continu in beweging. Tegelijkertijd is de persoonlijke connectie belangrijker dan ooit. Bedrijven focussen op een individuele benadering voor een langdurige klantbinding. Dat kan ook met web-to-print software; door dit te vertalen naar persoonlijke portals voor klanten!


Tijdens de kennissessie praat Prindustry je helemaal bij over de ontwikkelingen op het gebied van klantportals die er specifiek zijn voor een gepersonaliseerd proces rondom de inkoop en creatie van printproducten. De sessie is er voor bedrijven die in opdracht van klanten creatieve uitingen ontwikkelen. Voor deze klanten moet je regelmatig het huisstijl drukwerk aanpassen en inkopen. Je bent geïnteresseerd in een efficiënter proces hiervoor, waarbij de klantbinding voorop staat.


Prindustry zorgt voor een informatief ochtendprogramma. Het doel is om je te inspireren nóg meer uit technologie te halen voor een optimale klantrelatie. Mis het niet als je wilt weten hoe een klantportal automatisering verenigt met personalisatie!

En ja: Prindustry organiseert echt een kennissessie op 1 april. Bij Prindustry zijn ze graag een beetje origineel. Niemand anders organiseert namelijk op deze datum een event. Net zoals niemand anders web2print software voor klantportals op deze manier ontwikkelt.

woensdag 1 april 10:00 - 13:00
Haarlem
Blauwe Wetering
Gratis
Website bezoeken
Inschrijven
0208223536

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.