ICS/SCADA Hacking Training

U leert actuele aanvalsmethoden tegen veelgebruikte industriële componenten en protocollen te herkennen. U leert geavanceerde beveiligingsonderzoeksmethoden waarmee u risico’s en kwetsbaarheden kunt identificeren.

Georganiseerd door Security Academy

U ontwikkelt in twee dagen de vaardigheden om uw belangrijke productiemiddelen te beschermen. Deze intensieve tweedaagse training is speciaal ontworpen voor werknemers die verantwoordelijk zijn voor het beveiligen van ICS/SCADA-systemen.
U wordt meegenomen in een deep dive training die concrete inzichten biedt in industriële cyberaanvalmethodes. U leert op een effectieve manier begrijpen hoe u risico’s voor operationele technologische middelen beter kunt beperken.
De cursusinhoud maakt gebruik van real-life aanvalsscenario’s. U leert te werken met algemeen geïmplementeerde industriële apparaten en low-level assets. Dit gebeurt met behulp van protocollen zoals OPC, Profinet en Modbus. Daarnaast worden ook DNP3, Ethernet / IP, MMS, WirelessHART en ISA100.11a behandeld
Om het maximale uit de training te kunnen laten halen, beperken we het aantal deelnemers tot 9. Op die manier maken we een dieper niveau van interactie en assistentie bij praktische oefeningen en activiteiten mogelijk.
Doelgroep
Deze cursus is bedoeld voor cursisten die verantwoordelijk zijn voor het beveiligen van ICS/SCADA-systemen en -netwerken:
procesautomatisering-, controlesysteem- en netwerkingenieurs
auditteams
IT / OT-beveiligingsfunctionarissen
Voorkennis
Vanwege het niveau van deze training wordt van de cursist een behoorlijke technische ervaring verwacht. IT-Security Practitioner of een gelijkwaardige cursus wordt aangeraden. Het niveau van deze cursus is MBO/HBO.
Cursusmateriaal
U ontvangt bij aanvang van de cursus het cursusmateriaal via onze portal. Het cursusmateriaal is Engelstalig

woensdag 10 juni 09:00 t/m donderdag 11 juni 17:00
Virtual Classroom
Virtual Classroom
2495,- ex btw
Website bezoeken
Inschrijven
+31 (0)348 40 80 61

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.