Information Security Practitioner

U heeft de basisprincipes van informatiebeveiliging onder de knie en u wilt zich verder verdiepen in het vakgebied In uw organisatie oefent u de taak van informatiebeveiliger uit en u wilt CISO worden

Georganiseerd door Security Academy

Deze cursus informatiebeveiliging behandelt alle aspecten die u als aankomend security specialist nodig heeft om informatiebeveiliging in uw organisatie op de kaart te zetten en te borgen. De cursus haakt sterk in op de actualiteit waardoor u in staat bent de diverse dreigingen (DDos-aanvallen, hacking van websites, etc.) te vertalen naar risico’s in uw eigen omgeving.
Doelgroep
Deze cursus is bedoeld voor cursisten die zich gaan bezighouden met informatiebeveiliging en over een gedegen basiskennis willen beschikken. Bijvoorbeeld:
Consultants information security
Security managers die zich op tactisch niveau in de organisatie bezighouden
Coördinators information security
IT-auditors
Voorkennis
Basiskennis van informatiebeveiliging wordt aangeraden. Beschikt u hier nog niet over, dan raden wij aan de Information Security Foundation cursus te volgen voorafgaand aan deze cursus. Daarnaast is het hebben van basiskennis over security & techniek wenselijk. De cursus IT-Security Foundation is zodanig ontwikkeld dat u deze technische basiskennis verkrijgt. Het niveau van deze cursus is MBO/HBO.

Cursusmateriaal
U ontvangt bij aanvang van de cursus het officiële cursusmateriaal van SECO-Institute via onze portal. Het cursusmateriaal is Engelstalig en de voertaal tijdens de cursus is Nederlands. Wanneer er een boek is inbegrepen bij het cursusmateriaal ontvangt u deze op de eerste lesdag.
Bij de cursus zit het volgende inbegrepen:
Het SECO-Institute cursusmateriaal
Het SECO-Institute online Information Security Practitioner exam

woensdag 3 juni 09:00 - 17:00
Virtual Classroom
Virtual Classroom
3450,- ex btw
Website bezoeken
Inschrijven
+31 (0)348 40 80 61

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.