A Business-oriented Approach to Dat Modelling

Deze workshop behandelt datamodelleren vanuit een non-technisch perspectief, en behandelt contextuele, conceptuele en gedetailleerde modelleertechnieken waarbij maximale betrokkenheid van de deelnemers centraal staat.

Workshop
Georganiseerd door Adept Events

Deze workshop introduceert entity-relationship modellering vanuit een non-technisch perspectief, waarin de basiscomponenten van een datamodel – entiteiten, relaties, attributen en identifiers – uitgebreid worden behandeld. Naast uitleg over hoe deze componenten gebruikt moeten worden bij het maken van een datamodel, zal er ook bijzonder veel advies gegeven worden over het proces van het maken van een datamodel in vergelijking met andere cursussen, inclusief specifieke methodes om non-technische materiedeskundigen gemotiveerd en betrokken te houden bij het project. De inhoud van de workshop wordt gepresenteerd binnen de context van een duidelijk gedefinieerde, in drie fasen opgesplitste data-modelleringmethodologie wat een steeds toenemende mate aan precisie en detail mogelijk maakt.

Deze workshop door Alec Sharp wordt door steevast de deelnemers overall gewaardeerd met cijfer bóven de 9,0 en dat is uitzonderlijk hoog!

Onderstaande punten maken deze workshop uniek en waardevol:

Deze workshop zit vol met praktische tips, technieken, “scripts”, checklists, en richtlijnen voor de analist. Al het geleverde materiaal is gebaseerd op jaren van ervaring met projecten. Abstracte theorie wordt vermeden.
De nadruk op bedrijfsvriendelijke technieken zorgt dat ook materiedeskundigen zonder technische achtergrond betrokken blijven bij het project, wat essentieel is voor de kwaliteit van datamodellen.

maandag 23 november 09:15 t/m dinsdag 24 november 17:00
Utrecht
Van der Valk Hotel Utrecht
€ 1305 early bird / € 1450 regulier
Website bezoeken
Inschrijven
0172-472680

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.