Working with Business Processes

Praktische tweedaagse workshop met internationaal gerenommeerde trainer Alec Sharp over het modelleren van de workflow en (her)ontwerpen van processen met steeds meer detaillering.

Workshop
Georganiseerd door Adept Events

Deze workshop geeft deze professionals – architecten, analisten en project managers – een duidelijk overzicht van de modellering, de analyse en het herontwerp van business processen, de bepalende fasen en technieken en de gerelateerde onderwerpen die aangepakt moeten worden.

Als eerste leren de deelnemers wat een “business proces” nu precies is, de hoofdzaken waar men rekening mee dient te houden bij de inzet van processen en de meest voorkomende valkuilen en hoe die te vermijden. Vervolgens leert u business processen te ontdekken, de scope en doelen vast te leggen, het te beoordelen en de doelen van het ‘to-be’ proces vast te stellen, de huidige workflow in kaart te brengen, te analyseren en eventueel aan te passen of een totaal nieuw proces te ontwerpen.

Factoren zoals enterprise brede applicaties, bijv. ERP-implementatie, e-commerce, outsourcing en internationale concurrentie maken vaak herontwerp van business processen noodzakelijk. De opgedane vaardigheden in deze workshop maken het verschil in het welslagen van uw project.

De belangrijkste beginselen worden verduidelijkt door middel van workshop oefeningen en discussies. Business professionals die betrokken zijn bij herontwerp van processen en business analisten die stevige technieken nodig hebben zullen allen profijt hebben bij deze workshop.

woensdag 25 november 09:30 t/m donderdag 26 november 17:00
Utrecht
Van der Valk Hotel Utrecht
€ 1305 early bird / € 1450 regulier
Website bezoeken
Inschrijven
0172-742680

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.