Datawarehousing & Business Intelligence Summit

Congres over Datawarehousing & Business Intelligence met o.a. Wayne Eckerson, Keith McCormick, Nigel Turner, Dave Wells, Jan Henderyckx en Rick van der Lans. Enkele topics: Big Data, Analytics & Data Science, DataOps, Cloud-based Datawarehousing.

Congres
Georganiseerd door Adept Events

Er is een schrijnend tekort aan business intelligence en datawarehouse specialisten, de stortvloed van nieuwe ondersteunende technologieën is niet aflatend, de hoeveelheid te verwerken data neemt toe en ook het aantal gebruikers dat data wil analyseren neemt toe. Maar dit is niet alles. De business vereist meer transparantie bij dataleveringen en vanwege nieuwe wet- en regelgeving moet datagebruik strakker geregeld worden.

Tegelijkertijd willen organisaties hun data beter inzetten. Daarvoor moeten bestaande systemen opgewaardeerd of vervangen worden. Hiervoor moeten nieuwe technologieën en technieken ingezet worden. Het delen van ervaringen met anderen en het leren van de successen en fouten van anderen is hierbij onmisbaar en kan soms het succes van een project betekenen.

De DW&B Summit beoogt hierbij te helpen met onderwerpen als:

Cloud datawarehouse producten: een blik onder de motorkap; Succesvol implementeren van self-service analytics en BI; DataOps: best practices, trends, tips en technieken; Opzetten van een dataintegratie-architectuur voor de digitale toekomst; Het belang van data-preparation bij Machine Learning;Tien richtlijnen voor moderne data-architecturen;
Inrichten van succesvol data governance; Concrete aanpak Cloud Datawarehouse migratie; Ervaringen met een data lake en een analytics lab; Combineren van Datavault Ensemble en datavirtualisatie.

donderdag 2 juli 09:30 t/m vrijdag 3 juli 17:00
Utrecht
Van der Valk Hotel Utrecht
€ 1206 early bird / € 1340 regulier
Website bezoeken
Inschrijven
0172-742680

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.