Artificial Intelligence voor Managers

In de opleiding Artificial Intelligence voor Managers leer je de methoden achter kunstmatige intelligentie kennen en raak je vertrouwd met data mining-, machine learning- en visualisatietools.

Georganiseerd door Novalinq

De invloed van AI op onze maatschappij wordt steeds groter. Toch blijft er altijd een waas van mysterie rondom het begrip hangen. Want, wat kun je er concreet mee in jouw organisatie en hoe pas je het in de praktijk toe?

Wil jij meer weten over de werking en het concept achter Artificial Intelligence (AI) oftewel Kunstmatige Intelligentie (KI)? Wil je helderheid en inzicht krijgen in het concept van AI?

Artificial Intelligence wordt vaak in één adem genoemd met Machine Learning, Deep Learning en Predictive Analytics. Allemaal komt het erop neer dat je op basis van in je organisatie bestaande (vaak ongebruikte) data betere beslissingen neemt. Het helpt je te voorspellen en zelfs bedrijfskritische keuzes te maken. Artificial Intelligence is in de toekomst een fundamenteel onderdeel van de bedrijfsvoering.

Aan het eind van de opleiding heb je kennis van
- Het concept van Artificial Intelligence (AI).
- Algoritmen en hoe je deze in kan zetten.
- Data en hoe je deze gaat onderzoeken.
- Processen en hoe je deze in kaart brengt.
- Zelfstandig onderzoeken welke mogelijkheden AI jouw organisatie kan bieden.

Voor wie is de opleiding AI voor Managers geschikt?

De opleiding AI voor Managers is voor alle professionals die in hun werk in aanraking komen met grote hoeveelheden data en die een gedegen theoretische en praktische basis willen leggen op het gebied van AI.

Twijfel je of je genoeg voorkennis hebt om deze training te kunnen doen? Neem gerust contact met ons op, dan kunnen wij je van advies voorzien!

woensdag 4 november 09:30 t/m donderdag 19 november 00:00
Haarlem
Basecamp Haarlem
2.520
Website bezoeken
Inschrijven
085-060 5534

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.