Business Continuity Foundation

U wordt als medewerker betrokken of bent geïnteresseerd in Business Continuity Management. Na twee dagen zullen de grondbeginselen van het Business Continuity Management Proces (BCMP) voor u geen geheim meer zijn.

Georganiseerd door Information Security Academy B.V.

U wordt als medewerker betrokken of bent geïnteresseerd in Business Continuity Management. Na twee dagen zullen de grondbeginselen van het Business Continuity Management Proces (BCMP) voor u geen geheim meer zijn. U leert wat de stappen zijn in het BCMP en wat deze stappen na uitvoering de organisatie opleveren. U wordt bekendgemaakt met de terminologie die in het BCMP wordt gebruikt. De kennis wordt in een zeer interactieve vorm aan u overgedragen. Nadat u deze cursus heeft gevolgd kunt u een waardevolle bijdrage leveren aan de uitvoering van het BCMP in uw organisatie.

Doelgroep
Het BCMP is een bedrijfs- en een organisatiebreed proces. Deze cursus is bedoeld voor cursisten die zich gaan bezighouden met Business Continuity, erbij betrokken raken of voor cursisten die kennis willen maken met het BCMP. Denk bijvoorbeeld aan cursisten die werkzaam zijn in de primaire processen, maar ook aan:

Facilitymanagers
Securitymanagers
Informatiemanagers
Service Level managers
Marketingmanagers
Bedrijfsjuristen
Suplly Chain managers
Teammanagers
Voorkennis
Tijdens de cursus Business Continuity Foundation wordt de basis van Business Continuity Management behandeld. Er is geen voorkennis nodig om aan deze cursus deel te nemen. Het niveau van deze cursus is MBO+.

donderdag 23 september 08:30 t/m vrijdag 24 september 16:30
Woerden/ online
De Bleek 11, 3447 GV Woerden
€ 1395,-
Website bezoeken
Inschrijven
0348408061

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.