Information Security Management Expert

Met de Post-HBO Information Security Management Expert certificering en internationaal erkende S-ISME titel op zak bent u een officieel erkend Information Security professional en kunt u aan de slag als Certified Information Security Officer (CISO).

Georganiseerd door Information Security Academy B.V.

Met de Post-HBO Information Security Management Expert certificering en internationaal erkende S-ISME titel op zak bent u een officieel erkend Information Security professional en kunt u aan de slag als Certified Information Security Officer (CISO). Tijdens de opleiding leert u informatiebeveiliging in opzet, uitvoering en borging te managen. U wordt opgeleid tot CISO die kan optreden als volwaardige gesprekspartner tussen bedrijfsvoering en operatie.

Deze vijftiendaagse Post-HBO gecertificeerde opleiding leidt u op tot Information Security Manager Expert of Certified Information Security Officer (CISO). U verkrijgt de benodigde inzichten en vaardigheden voor het adequaat ontwikkelen, implementeren, beheren en bewaken van het Information Security Management proces.

Er zijn op dit moment veel aanbieders van internationale cursussen informatiebeveiliging / CISO. Deze cursussen zijn veelal gericht op de Amerikaanse werkwijze en regelgeving. De Post-HBO opleiding Information Security Management Expert is uniek omdat deze zowel de Nederlandse als internationale situatie in ogenschouw neemt. De opleiding leidt u op tot CISO door een perfecte mix van onderwerpen aan te bieden waarmee u voldoende kennis verkrijgt om zowel bij de IT-er, de lijnmanager als het hoger management informatiebeveiliging op de kaart te zetten en te implementeren.

Doordat er één les per week wordt gegeven waarin maximaal twee onderwerpen aan de orde komen, is er voldoende gelegenheid om de stof uit te diepen en te laten bezinken zodat u de lesstof in de praktijk ook daadwerkelijk kunt toepassen.

vrijdag 10 september 08:30 t/m vrijdag 10 december 16:30
Woerden/ online
De Bleek 11, 3447 GV Woerden
€ 9950,-
Website bezoeken
Inschrijven
0348408061

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.