Welkom terug op kantoor… dus niet?

Tijdens dit online seminar van Solipsis bespreken verschillende gastsprekers het nieuwe werken en de overgang er naartoe aan de hand van drie deelthema’s: 1) hardware ontwikkelingen & trends, 2) security awareness & techniek en 3) adoptie op de werkvloer.

Seminar
Georganiseerd door Solipsis

De coronamaatregelen zijn voor veel organisaties aanleiding geweest om locatieonafhankelijk werken versneld in te voeren. Zeker nu de maatregelen weer aangescherpt zijn, denken veel organisaties na over een structurele invulling van de locatieonafhankelijke werkplek.

'Het nieuwe normaal' zal bij de meeste organisaties op termijn een hybride vorm worden: een combinatie van remote en op locatie werken. Dit heeft consequenties voor de manier van (samen)werken en daar speelt IT een grote rol bij.

Gastspreker Nick Goossens, Workplace specialist van HP, neemt u mee in de visie van HP op ontwikkelingen en trends rondom hardware. Ook security is een belangrijk onderwerp binnen ‘Het moderne werken’. Daarover vertelt Jan Willem Plokkaar, Managing Director van Holm Security Benelux, u graag meer. Tenslotte zal Nigel Buis, Business Consultant van Solipsis Managed Services u meenemen in wat er allemaal komt kijken bij de overgang naar ‘Het moderne werken’.

donderdag 29 oktober 15:45 - 17:30
Online
Online
Gratis
Website bezoeken
Inschrijven

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.