Succesvolle Agile-transformatie vraagt om (nieuw) leiderschap

Wat is cruciaal voor een geslaagde Agile-transformatie? Leiderschap! Maar hoe realiseer je een succesvolle transformatie? Welke rol heeft leiderschap hierin? Hoe breng je de organisatie van Agile ‘doen’ naar Agile ‘zijn’?

Webinar
Georganiseerd door iSense ICT Professionals

Wat is cruciaal voor een geslaagde Agile-transformatie?Leiderschap! Juist nu is een leider meer nodig dan ooit. Agile gaat niet zomaar over het loslaten van de oude bedrijfsstructuur. Er moet een plan achter zitten en het proces moet geleidelijk verlopen. Dit vraagt om een leider die faciliteert, verbindt en begeleidt. Tegelijkertijd tellen resultaten, de klant en het nemen van belangrijke beslissingen. Dus niet alleen faciliteren maar ook leiden!

Door snelle marktontwikkelingen kiezen steeds meer organisaties voor Agile werken, een levend systeem die streeft naar een evolutie in een onvoorspelbare en snel veranderende omgeving. Er ligt een grote focus op klanten en met Agile wordt een stabiele organisatievorm bereikt die ook dynamisch is.

Maar hoe realiseer je een succesvolle transformatie? Welke rol heeft leiderschap hierin? Hoe breng je de organisatie van Agile ‘doen’ naar Agile ‘zijn’? Het gaat om omgekeerd carrière maken: gericht zijn op de teams en niet op de ladder naar boven.

Schrijf je nu in voor de live webinar op 29 oktober om 19:30 uur.

donderdag 29 oktober 19:30 - 20:30
https://events.isense.nl/webinar-agile-transformatie
Online
Website bezoeken
Inschrijven

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.