Hoe jij betere software kan ontwikkelen zonder harder te werken

Softwarebedrijf PharmaPartners uit Oosterhout organiseert op woensdag 4 november van 17 tot 18 uur een gratis online lezing over Continuous Integration en Continuous Development, onder leiding van Adam van Dongen, medeoprichter van Nostradamus ICT BV.

Webinar
Georganiseerd door PharmaPartners

Softwarebedrijf PharmaPartners uit Oosterhout organiseert op woensdag 4 november van 17 tot 18 uur een gratis online lezing over Continuous Integration en Continuous Development. Adam van Dongen, medeoprichter van Nostradamus ICT BV, legt dan uit hoe je met minder moeite hoge kwaliteit kan leveren. Zijn bedrijf liep jaren geleden tegen alom bekende problemen aan: veel bugs en lage codekwaliteit. Adam besloot rigoureus het roer om te gooien en ging aan de slag om zoveel mogelijk te automatiseren. Met als resultaat: kwalitatieve software, snellere release cycles en minder werk voor ontwikkelaars. Iedereen is van harte welkom om zich aan te melden via https://www.pharmapartners.nl/evenement/developer-meetup-pharmapartners/.

Het programma start om 17 uur met een korte introductie van PharmaPartners met Jeroen Havermans, manager Research en Development. Om 17.10 uur gaat de presentatie van Adam van Dongen onder de titel ‘Hoe jij betere software kan ontwikkelen zonder harder te werken!’ van start. Om 18 uur wordt de lezing afgesloten door Jeroen. Registratie is verplicht. PharmaPartners biedt samenwerkende zorgverleners en patiënten al veertig jaar geïntegreerde zorgsystemen die toegang geven tot betrouwbare, actuele en complete (patiënten)informatie. Het bedrijf legt de focus op gezondheidswinst met geïntegreerde patiëntgerichte 24-uurszorg.

woensdag 4 november 17:00 - 18:00
Oosterhout
Online
Gratis
Website bezoeken
Inschrijven

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.