Zo hou je je industriële IT in de gaten met PRTG

In dit webinar wordt duidelijk hoe je IT en OT (industriële omgevingen) samen kunt monitoren.

Webinar
Georganiseerd door Paessler

Digitalisering, retrofitting en Industrie 4.0 zijn belangrijke onderwerpen als we het hebben over trends in industriële productie. En al deze trends leiden tot een gemeenschappelijke noemer: IT / OT-convergentie.

IT en OT zijn meer verbonden met elkaar en met externe datacollectoren in de cloud of in datacenters. Daarom is er een groeiende behoefte om deze twee werelden samen te monitoren.

In dit webinar leer je hoe PRTG Network Monitor deze uniforme weergave kan bieden.

PRTG beschikt standaard over 6 nieuwe sensortypen die nieuwe bewakingsmogelijkheden voor industriële omgevingen introduceren. Deze omvatten MQTT, Modbus TCP en OPC UA, de interoperabiliteitsstandaard in de industrie. Het resultaat is een vendor-agnostische monitoringtoepassing die de IT- en OT-werelden integreert in een holistische benadering.

In dit webinar presenteren we niet alleen onze nieuwe sensoren voor MQTT, Modbus TCP en OPC UA, maar laten we ook praktijkvoorbeelden zien waarin duidelijk wordt hoe deze sensoren kunnen helpen bij dagelijkse uitdagingen op het gebied van IT- en OT-monitoring.

Als je op deze datum en tijd niet kunt, registreer je dan toch en wij zullen je kort na het webinar een link naar de opname sturen.

woensdag 2 december 15:00 - 16:00
Zoom
Zoom
Gratis
Website bezoeken
Inschrijven

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.