NLSecure[ID]: hét securityevent van Nederland!

Als securitycommunity hebben we een gezamenlijk doel: Nederland veiliger maken. Kennisdeling is cruciaal om de digitale weerbaarheid te vergroten. Daarom organiseert KPN Security voor de tweede keer NLSecure[ID].

Webinar
Georganiseerd door KPN Security

In verband met COVID-19 is NLSecure[ID] dit jaar alleen online te volgen. Hiervoor maken we gebruik van een speciaal ontwikkeld online platform dat interactie mogelijk maakt. Het programma bestaat uit meer dan 20 talks, verspreid over drie middagen. U kiest zelf de sessies die u aanspreken.

Cybercrime

Van DDoS-aanvallen tot gerichte ransomware: hoe ziet het (toekomstige) dreigingslandschap eruit? Welke innovaties bieden bescherming tegen cybercriminaliteit? En wat zijn de relevante ontwikkelingen rondom bijvoorbeeld 5G, IoT, MSSP’s en de digitale identiteit?

Veilig thuiswerken

Door COVID-19 is de transitie naar thuiswerken in een stroomversnelling gekomen. Dit brengt nieuwe uitdagingen met zich mee, bijvoorbeeld op het gebied van cybersecurity. Hoe zorgt u ervoor dat uw werknemers ook thuis veilig en efficiënt kunnen werken?

Cloudsecurity

Cloudsecurity is in het ‘nieuwe normaal’ belangrijker dan ooit. Weet u welke clouddiensten binnen uw organisatie worden gebruikt? Hoe optimaliseert u de beveiliging van data in de public en private cloud? En hoe houdt u uw data binnen Nederland of Europa?

dinsdag 26 januari 09:00 t/m donderdag 28 januari 18:00
Abcoude
Online
Gratis
Website bezoeken
Inschrijven
0613508849

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.