Cursus Enterprise Architect 15 - Modelleren van een End-to-End Framework

Online cursus van 2 ochtenden waarin de belangrijkste functies van Sparx Enterprise Architect 15 worden uitgelegd.

Workshop
Georganiseerd door Adept Events

Tijdens deze intensieve workshop door BPMN-specialist Christian Gijsels leert u met behulp van Enterprise Architect hoe een enterprise architectuur via ArchiMate, een business analyse omgeving via BPMN, en een functionele analyse omgeving via UML wordt opgezet. Nog een stap verder, hoe u deze technieken kunt integreren om zo de meeste informatie via een impact analyse te verkrijgen.

De initiële opzet van een dergelijke omgeving is cruciaal voor alle toekomstige analyses. Door te werken met een centrale repository en elementen te hergebruiken kan zeer veel nuttige informatie worden gegenereerd.

Deze cursus wil een gestructureerde basis leggen zodat elke gebruiker verder kan, in welk formaat hij/zij ook wil modelleren en rekening houdend met structuur, hergebruik, beveiliging en multi-user aspecten.

Met het juist gebruik van modellen kan een organisatie zijn activiteiten beter stroomlijnen, meer rendement uit zijn activiteiten halen en medewerkers beter motiveren. Daarvoor heeft de organisatie een tool nodig die de huidige diverse standaarden aankan, namelijk ArchiMate®, BPMN, TDM/DMN en UML.

woensdag 3 maart 09:00 t/m donderdag 4 maart 13:00
Online
Online
€ 594 early bird / € 660 regulier
Website bezoeken
Inschrijven
0172-742680

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.