Gratis webinar ON2IT: Zero Trust Strategy & Operation

Twee absolute Zero Trust toppers in een compact webinar: Rob Maas en prof. Yuri Bobbert over de kloof tussen strategie en operatie.

Webinar
Georganiseerd door ON2IT

Rob Maas, Lead Architect bij ON2IT en Forrester-erkend Zero Trust Strategist, kent de operationele invulling van Zero Trust als weinig anderen. Hij ontwerpt al sinds 2014 Zero Trust architecturen, en publiceert regelmatig over diverse aspecten van Zero Trust.

Volgens hem is er een verschuiving merkbaar van een operationele benadering van Zero Trust naar het strategische niveau waarop CISO’s en CIO’s opereren. “Het gaat om een risicobenadering: wat is de impact als het mis gaat en hoe bereken ik de kosten van die impact. Dat is een economischere benadering dan je normaal gesproken hebt wanneer je een architectuur bedenkt” zegt Maas.

Prof. Yuri Bobbert, CISO van ON2IT en professor aan aan de Antwerp Business school kent de wereld van die CISO’s en CIO’s van dichtbij: hij was eerder CISO bij grote, complexe organisaties en is actief betrokken bij internationale Zero Trust initiatieven.

In bestuurskamers wordt terecht de vraag gesteld: waarom is Zero Trust een betere aanpak om mijn cyberrisico’s te beheersen. Hoe berekenen we de ROI van Zero Trust? Dat vraagt om een integrale benadering, waarbij strategie, management en de IT-operatie beter op elkaar zijn afgestemd.

In dit webinar van 45 minuten gaan Bobbert en Maas in op vragen als:

-Waarom was Zero Trust tot nu toe vooral een operationele strategie?
- Waarom is commitment vanuit de boardroom cruciaal voor een effectieve Zero Trust benadering?
- Welke gereedschappen heb ik om de strategische en de operationele kant van Zero Trust met elkaar te verbinden?

dinsdag 20 april 10:00 - 11:00
Online webinar
Online webinar
Gratis
Website bezoeken
Inschrijven

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.