Gratis webinar ON2IT: Internet-of-Things (IoT) moeilijk in te passen in je cybersecurity plannen?

Een praktische aanpak voor IoT cybersecurity beleid en maatregelen, inclusief een live demo

Webinar
Georganiseerd door ON2IT

IoT is een zo’n breed gebied dat security professionals in veel sectoren de neiging hebben er met een boog omheen te lopen, tenzij het echt niet anders kan. Tegelijk is IoT letterlijk overal. Van je op AliBaba gekochte beveiligingscamera tot de robots in de BMW-fabriek, de bloeddrukmeter in het ziekenhuis of de sensoren in het Europoort sluizencomplex, IoT maakt nog steeds een explosieve ontwikkeling door.

In dit webinar plaatsen we IoT allereerst ten opzichte van de informatietechnologie (IT) en de procesautomatisering (OT). Die gebieden kennen we als branche goed, ze bestaan al vele jaren, en we hebben hiervoor inmiddels succesvolle en in de praktijk beproefde cybersecurity oplossingen voor ontwikkeld. IoT komt niet uit de lucht vallen, en raakt op veel manieren aan de strategie en maatregelen die we voor de ‘gewone’ IT en OT dagelijks gebruiken, zowel in het eigen datacentrum als in de cloud.

Daarnaast hebben cybersecurity bedrijven in de afgelopen jaren specifieke oplossingen voor IoT security aan hun portfolio toegevoegd; die zullen in dit webinar ook worden toegelicht.

donderdag 25 februari 11:00 - 12:00
Online webinar
Online webinar
Gratis
Website bezoeken
Inschrijven

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.