Cloud Native Enterprise Integration

Tijdens deze online sessie van een halve dag krijgt u een duidelijk beeld van de verschillende facetten van Cloud Native Enterprise Integratie, toegepast op AWS, Azure en het Kubernetes ecosysteem.

Seminar
Georganiseerd door Adept Events

Tijdens deze sessie van een halve dag krijgt u een duidelijk beeld van de verschillende facetten van Cloud Native Enterprise Integratie, met als doel de vertaalslag te kunnen maken tussen integratiebehoeften en cloud-architecturen. De patronen en architecturen worden telkens toegepast op AWS, Azure en het Kubernetes ecosysteem.

Dit seminar omvat drie grote pijlers: integration microservices, API Management en messaging brokers. Hierbij vormen messaging en eventing de kern van Cloud Native integratie-architecturen. Daarnaast komen ook tools, frameworks en standaarden aan bod die kunnen helpen bij het uitbouwen van een integratielaag. Tenslotte positioneert dit seminar Cloud Native Enterprise Integratie in het algemene integratielandschap van ESB’s en iPaaS-platformen. Het bekijkt ook trends en ontwikkelingen.

dinsdag 11 mei 09:00 - 13:00
Online
Virtueel
€ 297 early bird / € 330 regulier
Website bezoeken
Inschrijven
0172-742680

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×