Datawarehousing & Business Intelligence Summit

Congres over Datawarehousing & Business Intelligence met o.a. Mike Ferguson, Rick van der Lans en Barry Devlin.

Congres
Georganiseerd door Adept Events

Het is evident dat data centraal staat binnen onze maatschappij en onze organisaties. Organisaties willen steeds meer doen met data. Men wil data breder, efficiënter en effectiever inzetten om bedrijfs- en beslissingsprocessen te versnellen en te verbeteren. Data moet gebruikt worden voor vele vormen van dataconsumptie, inclusief simpele rapporten, self-service dashboards, customer-driven BI, data science, streaming analytics, embedded BI. De lat voor de IT-afdelingen is hiermee flink hoger gelegd. Het goede nieuws is dat de technologieën en technieken om de wildste datadromen te verwezenlijken bestaan.

Deze editie van de DW&BI; Summit is gericht op die nieuwe ontwikkelingen en nieuwe vormen van dataconsumptie. Aan bod komen actuele en praktische onderwerpen zoals: Welke technologie dient ingezet te worden voor streaming analytics en bij het ontwikkelen van embedded BI bij customer-facing applicaties? Omdat veel organisaties migreren naar cloud-platformen worden vraagstukken besproken zoals: Veranderen de ontwerprichtlijnen voor cloud-databases en wat zijn de uitdagingen waar organisaties tegenaan lopen bij een dergelijke migratie?
Maar het is niet alleen technologie, ook data-architecturen komen ruim aan bod. Wat zijn de eisen die we stellen aan duurzame data-architecturen? Wat houdt precies een datamesh in en wat is de relatie met een goed uitgewerkte datastrategie?

woensdag 30 juni 09:00 t/m donderdag 1 juli 16:30
Utrecht en via live stream
Van der Valk Hotel Utrecht
€ 1125 early bird / € 1250 regulier
Website bezoeken
Inschrijven
0172-742680

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×