Hybride Applicatie Integratie

Tijdens deze halfdaagse online sessie wordt u volledig bijgepraat over de evoluties en trends in de wereld van applicatieintegratie.

Seminar
Georganiseerd door Adept Events

Tijdens deze halfdaagse sessie wordt u volledig bijgepraat over de evoluties en trends in de wereld van applicatieintegratie. Met name de combinatie van ESB’s, cloudgebaseerd iPaas platformen met API management platformen leiden tot het vrij nieuwe concept van Hybride Integratie Platformen. Dit seminar is gebaseerd op concrete en hands-on ervaringen uit de dagelijkse praktijk, uiteraard met een leveranciersonafhankelijke blik.

Integratiescenario’s kunnen ontwikkeld worden met behulp van API’s en een message-bus. Ze kunnen ook worden geconfigureerd met een hybride integratieplatform een iPaaS en/of API management platform. Koppelingen tussen IT-systemen worden gerealiseerd door de uitwisseling van berichten, de messages en events tussen de swimlanes van de procesmodellen. Hierbij zijn er berichtdefinities volgens diverse formaten en standaarden om integratiescenario’s op een doordachte manier te ontwerpen en implementeren.

Applicatieintegratie is de lijm tussen alle IT-systemen maar ook tussen mensen en teams. Hierdoor kunnen de ERP-analist, de firewall beheerder, de API-ontwikkelaar en talloze andere IT-disciplines samenwerken aan efficiënte uitwisseling van informatie ter ondersteuning van alle bedrijfsprocessen.

Ook de wereld van integratie-oplossingen staat niet stil. In dit seminar worden de nieuwste evoluties en trends in de wereld van applicatieintegratie op een evenwichtige manier uitgelegd en gepositioneerd. Vooral het samengaan van een integratieplatform binnen de bedrijfsmuren en in de cloud, staat centraal.

donderdag 14 oktober 09:00 - 13:00
Online
Virtueel
€ 297 early bird / € 330 regulier
Website bezoeken
Inschrijven
0172-742680

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.