Advanced Business Process Techniques

Deze workshop biedt specifieke, herhaalbare technieken om uw business process initiatieven in lijn te brengen met menselijke factoren, organisatiecultuur en bedrijfsstrategie en -doelstellingen.

Workshop
Georganiseerd door Adept Events

Veel organisaties slagen erin om hun resultaten radicaal te verbeteren door hun business-processen te veranderen, terwijl andere daarin jammerlijk falen. Het is gemakkelijk om dit falen te wijten aan technische factoren, maar deze zijn zelden de belangrijkste oorzaak daarvan. De ervaring leert dat drie thema’s steeds terugkomen bij initiatieven die succesvol zijn:
Echte end-to-end processen zijn geïdentificeerd, en de juiste zijn geselecteerd voor verandering
Een holistische benadering leverde een afgewogen combinatie van technische factoren met menselijke, organisatorische en culturele factoren
Deze holistische benadering vond zijn weerslag in een implementeerbaar en duurzaam procesontwerp.
Deze intensieve workshop voorziet u van beproefde en herhaalbare methoden, die verder gaan dan wat in introductiecursussen wordt behandeld. In het bijzonder zijn individuele en organisatorische gedrag en cultuur zelden onderwerp van analyse, maar speciale technieken voor blootlegging en beoordeling van deze ‘zachte’ factoren vormen het middelpunt van deze unieke workshop. Binnen de gehele workshop ligt de nadruk op methoden die een gemeenschappelijk begrip en draagvlak ondersteunen om betrokkenheid te borgen. Deelnemers worden goed voorbereid op de uitdagingen van succesvolle analyse en ontwerp van business-processen.

donderdag 25 november 09:30 t/m vrijdag 26 november 17:00
Utrecht en via live stream
Van der Valk Hotel Utrecht
€ 1305 early bird / € 1450 regulier
Website bezoeken
Inschrijven
0172-742680

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.