Cloud Datawarehousing

Tijdens dit seminar door expert Rogier Werschkull krijgt u een duidelijk beeld van de verschillende aspecten van Cloud Datawarehousing.

Seminar
Georganiseerd door Adept Events

In dit seminar zal Rogier Werschkull u aanknopingspunten geven waarmee u een begin kunt maken met het naar de cloud brengen van uw huidige datawarehouse. Op basis van een data architectuur die past bij hedendaagse use cases en gebruikers consumptiepatronen.

Hiernaast krijgt u inzicht hoe de verschillende (native) cloud analytische databases zich tot elkaar verhouden. Welke oplossing en bijbehorende toolset moeten we kiezen en waarom? Bij de vergelijking van deze oplossingen beperken wij ons tot de belangrijkste spelers van dit moment: Amazon Redshift, Google BigQuery, Snowflake en Azure SQL datawarehouse / Synapse. De ondersteunende tools die voorbij zullen komen vallen in de categorie Extract-Load tools zoals Fivetran en Stitch en nieuwe data transformatie tools, zoals Data Build Tools (DBT) en Matillion.

Het belangrijkste doel van dit seminar is om u een ‘kickstart’ te geven waarmee u concreet mee aan de slag kunt. Dat u eerst gaat beseffen wat het implementeren van een op (native) cloud technologie gebaseerde ELT (niet ETL!) data architectuur voor analytische consumptie patronen in de praktijk betekent. En hoe u vervolgens op basis van nieuwe architectuur principes kunt beginnen met de technische implementatie. Daarnaast zal de trainer zijn persoonlijke ‘lessons learned’ en best practices met u delen.

donderdag 13 oktober 09:30 - 17:00
Utrecht
Van der Valk Hotel Utrecht
€ 625,50 early bird / € 695 regulier
Website bezoeken
Inschrijven
0172-742680

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.