Agile Datawarehouse Design & Dimensional Modeling

Training dimensioneel modelleren door datawarehouse autoriteit Lawrence Corr waarin de nieuwste technieken worden behandeld voor het vergaren van BI-requirements en het ontwerpen van effectieve datawarehouse- en BI-systemen.

Workshop
Georganiseerd door Adept Events

Agile Datawarehouse Design behandelt technieken voor het stapsgewijs vastleggen van datawarehousing / business intelligence (DW/BI) requirements en deze op de meest directe manier om te zetten in high performance dimensionele modellen: door modelstorming (datamodelleren + brainstorming) met BI stakeholders.

Agile technieken leggen de nadruk op de vroegtijdige en regelmatige oplevering van werkende software, samenwerking met belanghebbenden, inspelen op veranderingen en eenvoud. Ze hebben een revolutie teweeggebracht in de ontwikkeling van applicaties en worden steeds vaker gebruikt door DW/BI teams. Deze cursus biedt praktische hulpmiddelen en technieken voor een agile aanpak bij het ontwerpen van databaseschema’s – de vroegst benodigde en belangrijkste werkende software voor BI.

De cursus maakt het onderscheid tussen agile en niet-agile DW/BI-ontwikkeling en toont de inherente tekortkomingen van de traditionele BI-requirements analyse en datamodellering. Via klassikale sessies en teamoefeningen zullen de deelnemers ontdekken hoe deze beperkingen overwonnen kunnen worden door modelstorming (modelleren + brainstormen) van data-requirements rechtstreeks met BI stakeholders.

maandag 7 november 09:30 t/m woensdag 9 november 17:00
Utrecht
Van der Valk Hotel Utrecht
€ 1791 early bird / € 1990 regulier
Website bezoeken
Inschrijven
0172-742680

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.