Data Management Fundamentals

Deze workshop voorziet u van de kennis, methoden en technieken die nodig zijn om informatie management oplossingen te analyseren, te ontwikkelen en te implementeren binnen uw organisatie.

Workshop
Georganiseerd door Adept Events

Deze cursus behandelt álle Information Management disciplines zoals gedefinieerd in de internationale industriestandaard, DAMA body of knowledge (DMBoK) v2. De cursus wordt gegeven door een vooraanstaand DAMA DMBoK(2.0) auteur en CDMP(Fellow) en biedt een solide basis van de verschillende disciplines binnen het volledige Information Management spectrum. Door deel te nemen aan de cursus, krijgen deelnemers een stevige ondergrond van de fundamentele Information Management concepten. Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk wordt geïllustreerd hoe Informatie Architectuur wordt toegepast. Daarnaast biedt deze cursus een solide basis voor deelnemers die de professionele certificering van de DAMA Certified Data Management Professional (CDMP) willen behalen. De cursus wordt afgesloten met het afleggen van het Data Management Fundamentals examen, zodat deelnemers deze cursus kunnen afronden met het behalen van hun CDMP (Associate) certificering.

De cursus is ontworpen en wordt gegeven door de VP van Professional Development voor DAMA International, auteur van “Data Modelling for the Business” een binnen het vakgebied erkende DAMA DMBoK(2.0) auteur, DAMA CDMP(Fellow) Past President van DAMA UK, auteur en examinator van de professionele CDMP certificering en ontvanger van de DAMA Lifetime Achievement Award for Data Management Excellence.

Deze 3-daagse cursus behandelt alle Information Management disciplines zoals gedefinieerd in de DAMA body of knowledge (DMBoK v2.0), inclusief de ‘nieuwe’ discipline van “Data Integratie” geïntroduceerd in DMBoK 2.

maandag 8 mei 09:30 t/m woensdag 10 mei 17:00
Utrecht en via live stream
Van der Valk Hotel Utrecht / virtueel
€ 1791 early bird / € 1990 regulier
Website bezoeken
Inschrijven
0172-742680

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.