Working with Business Processes Masterclass

Praktische driedaagse workshop met internationaal gerenommeerde trainer Alec Sharp over het modelleren van de workflow en (her)ontwerpen van processen met steeds meer detaillering. De workshop wordt ondersteund met praktijkvoorbeelden en richtlijnen.

Workshop
Georganiseerd door Adept Events

Business processen zijn een belangrijke succesfactor gebleken in moderne bedrijfsvoering, omdat alleen door middel van business processen resultaten verkregen worden en waarde wordt gerealiseerd. Dat maakt dat kennis van inzet van business processen van groot belang is voor zowel de zakelijke professional, die de processen waarvoor hij of zij verantwoordelijk voor is moet verbeteren, als de IT-professional, die de informatiesystemen (zelfbouw of ingekocht) in lijn moet brengen met de business processen. Deze workshop geeft deze professionals – architecten, analisten en project managers – een duidelijk overzicht van de modellering, de analyse en het herontwerp van business processen, de bepalende fasen en technieken en de gerelateerde onderwerpen die aangepakt moeten worden.

Als eerste leren de deelnemers wat een “business proces” nu precies is, de hoofdzaken waar men rekening mee dient te houden bij de inzet van processen en de meest voorkomende valkuilen en hoe die te vermijden. Vervolgens leert u business processen te ontdekken, de scope en doelen vast te leggen, het te beoordelen en de doelen van het ‘to-be’ proces vast te stellen, de huidige workflow in kaart te brengen, te analyseren en eventueel aan te passen of een totaal nieuw proces te ontwerpen.

Factoren zoals enterprise brede applicaties, bijv. ERP-implementatie, e-commerce, outsourcing en internationale concurrentie maken vaak herontwerp van business processen noodzakelijk. De opgedane vaardigheden in deze workshop maken het verschil in het welslagen van uw project.

woensdag 7 juni 09:30 t/m vrijdag 9 juni 17:00
Utrecht
Van der Valk Hotel Utrecht
€ 1791 early bird / € 1990 regulier
Website bezoeken
Inschrijven
0172-742680

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.