IT-samenwerking met Turkije

In Turkije liggen interessante mogelijkheden voor de Nederlandse IT-sector. De IT-arbeidsmarkt is namelijk al sinds jaar en dag zeer krap, en in Turkije zijn nog wel hooggeschoolde specialisten te vinden, die ook remote kunnen werken (nearshoring).

Webinar
Georganiseerd door GPI Consultancy

In Turkije blijken interessante mogelijkheden te liggen voor de Nederlandse IT-sector. De Nederlandse IT-arbeidsmarkt is namelijk al sinds jaar en dag zeer krap, en het vooruitzicht voor 2023 is niet veel beter. Omdat het lastig is om ervaren mensen te vinden, is het zinvol om ook over de grens te kijken.

In Turkije zijn wel hoogopgeleide specialisten beschikbaar, en bedrijven zoals Philips, Booking.com of ASML hebben reeds honderden Turkse ontwikkelaars over laten komen.

Het is ook mogelijk om Turkse software ontwikkelaars op afstand in te schakelen. En omdat de arbeidskosten daar lager zijn dan in Nederland, zijn er tevens mogelijkheden tot kostenbesparing. Turkije is echter nog niet bekend als een ‘nearshore’ bestemming, en wij organiseren daarom op woensdag 25 januari (van 14:00 - 15:30 uur) een webinar over dit onderwerp.

Tijdens deze bijeenkomst zullen diverse sprekers ingaan over de voordelen van nearshoring, het uitvoeren van IT-projecten op afstand, en over de status van de IT-sector in Turkije.

woensdag 25 januari 14:00 - 15:30
online event
online event
Gratis
Website bezoeken
Inschrijven
010-4254172

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.