Security Academy Unlocked – Kantoor SIDN

Veilig berichtenverkeer met PostNL en SIDN 31 mei 2023 | 18:00 – 21:30 | Gratis | Arnhem Op woensdagavond 31 mei organiseren we weer een leuke editie van Security Academy Unlocked in samenwerking met PostNL en SIDN.

Georganiseerd door Security Academy

tichting Internet Domeinregistratie Nederland (SIDN) is verantwoordelijk voor het beheer en de registratie van alle .nl-domeinnamen. Ze zorgen ervoor dat het register met .nl-domeinnamen correct en up-to-date is en dat de domeinnamen op een veilige en stabiele manier kunnen worden gebruikt. Daarnaast zet SIDN zich in voor een veilig en betrouwbaar internet door onder andere het opsporen van logo en merknaammisbruik, het stimuleren van DNSSEC en mailverkeer met SPF, DKIM en DMARC. PostNL houdt zich continu bezig met het versturen van offline berichten (ook wel brieven genoemd). Voor hun eigen online berichtenverkeer moeten natuurlijk de nodige veiligheidsmaatregelen in acht genomen worden.

SIDN lab’s Research engineer Thymen Wabeke vertelt over het project ‘RegCheck’, een systeem dat interpreteerbare risicoscores toekent aan nieuwe domeinnaamregistraties. Tijdens deze presentatie komt niet alleen de achterliggende techniek, maar ook de evaluatie van een dergelijk systeem en de verschillende beleidsvraagstukken die het oproept aan bod. Vervolgens vertelt Koen Wackers over de implementatie van e-mailbeveiliging. We zijn op bezoek bij het SIDN-kantoor in Arnhem.

woensdag 31 mei 18:00 - 21:00
Arnhem
SIDN hoofdkantoor
Gratis
Website bezoeken
Inschrijven

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.