Thinkwise Summit 2023

De Summit staat dit jaar in het teken van inspirerende keynote sprekers, interactieve workshops gericht op technologie, bedrijfstransformatie, talent en cultuur, en het opbouwen van een gezamenlijk ecosysteem met zowel partners als klanten!

Georganiseerd door Thinkwise

Onze Summit brengt topexperts op dit gebied samen om hun inzichten en ervaring te delen over hoe je een duurzame onderneming kunt opbouwen, met als uitgangspunt dat het hebben van de juiste technologie essentieel is, maar ook slechts het startpunt.


Het programma barst van inspirerende keynote sprekers. Kom bijvoorbeeld luisteren naar Leda Clyptis, een academica en voormalig bankier, die een boek heeft geschreven over waarom technologie alleen niet genoeg is om te transformeren. Het in beweging brengen van een bestaande bank is een les waar we allemaal van kunnen leren.

Maarten Steinbuch is een toonaangevende technologie-expert, die zijn eigen ideeën test in grote ecosystemen, hij zal uitleggen wat technologie voor ons in petto heeft en hoe we dat kunnen benutten zonder dat het voor meer hoofdbrekens zorgt.

En voor een indrukwekkende dosis inspiratie hebben we een zeer onverwacht succesverhaal voor je: tegen alle verwachtingen in heeft deze man de hoogste onderscheidingen in de sport veroverd, puur door talent en doorzettingsvermogen. Luister, lach, huil en leer!

We bieden ook actieve deelname: interactieve workshops gericht op technologie, updates over ons platform, een hackathon, evenals inzichten over het opbouwen van een samenwerkend ecosysteem met partners en klanten van over de hele wereld. Of laat je inspireren door succesverhalen van toonaangevende bedrijven als de IND, Omoda en Visma.

woensdag 4 oktober 09:30 - 16:30
Apeldoorn
Theater & Congres Orpheus Churchillplein 1, 7314 BZ Apeldoorn
Gratis
Website bezoeken
Inschrijven
088 225 8000

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.