Managed hosting door True
13 nov

Hét Nationaal Intranetsymposium 2018

Een inspirerend event over (sociaal) intranet en de digital workplace. Stel zelf je programma samen en kies uit een breed aanbod aan presentaties en interactieve sessies.

Congres
Nieuwegein
13 nov

Datavisualisatie en Data Driven Storytelling

Lex Pierik behandelt de stromingen in datavisualisatie, dashboards en grafieken, de belangrijkste producten en de rol en functie van datavisualisatie binnen organisaties.

Workshop
Utrecht
13 nov

Ruckus Cloud Wi-Fi webinar

Meld u aan voor een van de webinars en haal samen met ons het maximale uit Ruckus Cloud Wi-Fi.

Webinar
Vanaf uw eigen pc
13 nov

Bergler Event 13 november: DevOps, continuous delivery en distributed systems in de praktijk

Om de concurrentie voor te blijven is het belangrijk om snel functionaliteit naar de markt te kunnen brengen en kwalitatieve software in een stabiele omgeving op te leveren.

Event
Houten
14 nov /
16 nov

COWORKING EUROPE 2018

SocialWorkplaces.com (previsouly known as Global Enterprise) created to most insightful event in Europe regarding the rise of Coworking and its impact on entrepreneurship, innovation and, overall, the future of the workplace.

Congres
Amsterdam
14 nov

Dynamics Experience

Op woensdag 14 november aanstaande vindt de elfde editie van Dynamics Experience plaats in SPANT! in Bussum. 

Congres
Bussum
14 nov /
22 nov

Business Process Management (BPM) in de praktijk

Kennis van Business Process Management (BPM) helpt u om problemen in bedrijfsprocessen op te lossen. De meeste organisaties beschikken evenwel over onvoldoende kennis en expertise om Business Process Management (BPM) goed uit te voeren.

Cursus
Utrecht
14 nov

Gratis Webinar Big Data in de Zorg

Big Data in de zorg: Welke voordelen bieden ze? En welke uitdagingen moet je eerst tackelen? Je leert er meer over tijdens dit gratis webinar.

Webinar
Online
15 nov /
16 nov

Landelijk Architectuur Congres 2018

Op 15 en 16 november vindt in Den Bosch de 20e editie plaats van het Landelijk Architectuur Congres, met dit jaar als centraal thema: Paradoxen in Architectuur. Nu via Computable € 50,- korting!

Congres
's-Hertogenbosch
15 nov

API Management - Ontwerp, Beheer en Tools

Dit seminar gaat over het ontwerp van API’s en het ter beschikking stellen ervan. Alle relevante onderdelen van API Management worden op een toegankelijke manier besproken.

Seminar
Nieuwegein
19 nov /
20 nov

A Business-oriented Approach to Data Modelling

Deze workshop behandelt datamodelleren vanuit een non-technisch perspectief, en behandelt contextuele, conceptuele en gedetailleerde modelleertechnieken met maximale betrokkenheid van de deelnemer.

Workshop
Utrecht
19 nov /
17 dec

Data Intelligence

Data Intelligence is de verzamelnaam voor alle activiteiten rondom data. Business Intelligence richt zich op wat u vanuit de business nodig heeft om succesvol te zijn en wat u van data kunt verwachten.

Cursus
Centraal in Nederland
20 nov

Gratis Webinar Hoe kies ik het juiste front-end framework? (Angular, ReactJS e.a.)

Vind je de keuze voor een front-end framework ook zo ingewikkeld? Dat is het ook. Frameworks zijn er in soorten en maten. Een verkeerde keuze maken is vrij desastreus.

Webinar
Online
21 nov /
23 nov

IT Pro Training: Automation Framework Master Class by Trond Eric Haavarstein

This Master Class will take you from an automation beginner to a deployment expert. The class is for everyone that are tired of repetitive tasks and avoid errors

Congres
Culemborg
21 nov /
22 nov

Advanced Data Modelling

Intensieve en waardevolle workshop met Data Modelling specialist Alec Sharp voor de gevorderde datamodelleerder.

Workshop
Utrecht
22 nov

Gratis webinar: Hoe ICT bedrijven een betere klantenservice realiseren

Zorg voor een frisse bries in uw processen! Met CAS IT Services worden IT-ondernemingen optimaal ondersteund bij klantenbeheer, van marketing en verkoop tot Helpdesk management. Meld u nu aan voor het kosteloze webinar op 22 november.

Webinar
Online
26 nov /
29 nov

AdminStudio Basic Packaging training

This 4-day interactive training, you will gain experience in creating transforms for existing third-party MSI packages and identifying and resolving conflicts between packages before deploying your applications.

Cursus
Centraal in Nederland
28 nov

Modelleren en Business Analyse met Enterprise Architect 13

Cursus waarin de belangrijkste functies van Sparx Enterprise Architect 13 worden uitgelegd. In deze intensieve hands-on workshop leert u analyseren, modelleren en simuleren met Enterprise Architect.

Workshop
Hilversum
28 nov

Starten met Big Data Enterprise

Tijdens dit webinar gaan we in op de rol van Big Data binnen organisaties. We bespreken onder andere wat Big Data zijn, Big Data analyse strategieën en verschillende praktijkcases.

Webinar
Online
28 nov

Integratie van Applicaties, Cloud en Mobile

Iedere organisatie heeft te maken met het integreren van systemen en applicaties. Maar welke technologie zet u in bij welke vorm van integratie? Wat zijn de mogelijke oplossingen voor integratie?

Seminar
Nieuwegein
29 nov

Big Data Technologie voor Business Intelligence en Datawarehousing

Alle nieuwe technologieën komen aan bod: Hadoop, MapReduce, Kudu, Spark, NoSQL, Graph, NewSQL, analytische SQL databases, GPU databases, Kafka en streaming databases.

Seminar
Utrecht
29 nov

Wizzbit PRTG training

Wizzbit geeft je een hands-on training over het gebruik en de inrichting van PRTG. Binnen 1 dag word je klaargestoomd voor het Monitor Expert examen.

Cursus
Rijswijk
30 nov

Workshop Become a Security Auditor november 2018

De Meldplicht Datalekken word binnenkort aangescherpt met de nieuwe wet GDPR. Wat nu? De Workshop Become a Security Auditor helpt u op weg om u en uw klanten goed te kunnen adviseren.

Workshop
TIEL
3 dec /
4 dec

Informatiestrategie, Data Governance en Master Data Management

In dit seminar wordt een innoverende aanpak belicht die u niet alleen helpt een strategisch informatiebeleid uit te stippelen maar deze ook doelmatig leert implementeren en beheren.

Seminar
Hilversum
3 dec

Optimaliseer uw Informatiestrategie en Informatie Governance

In dit seminar wordt een innoverende aanpak belicht die u niet alleen helpt een strategisch informatiebeleid uit te stippelen maar deze ook doelmatig leert implementeren en beheren.

Seminar
Hilversum


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.