CommunityOverzicht

In 5 stappen naar effectieve e-mailbeveiliging

De meeste cyberaanvallen beginnen bij een e-mail. Toch zijn veel bedrijven niet adequaat beschermd tegen malafide e-mails. Met deze tips slaat u cybercriminelen een krachtig wapen uit handen.

De moderne datacenter is de edge-datacenter

De aanhoudende explosieve groei van het dataverkeer leidt tot een geheel nieuw datacenterconcept: edge-datacenters. Deze kleine datacenters aan de rand van het netwerk zijn gebaat bij een goede en volledig geautomatiseerde integratie van netwerkbeheer en…

Visterin Fileert: Security is de nieuwe verpleging

Op zich zijn de twee functies natuurlijk onvergelijkbaar. Maar in termen van krapte op de arbeidsmarkt groeien security-profielen en verpleegkundigen flink naar elkaar toe. Allebei lijken ze er wel loslopend wild.

Visterin Fileert: Hoe Russisch is Huawei?

Gevraagd naar diens standpunt over de oorlog in Oekraïne, kiest Huawei liever geen kant. Maar dat is in dit conflict zo goed als onmogelijk.

Blyaert Betwist: I-Police of Oei-Police?

Het monstercontract van driehonderd miljoen euro dat de overheid veil heeft voor de digitalisering van de politiediensten is een van de grootste it-opdrachten van het jongste decennium. De Wetstraat heeft weinig goede ervaringen met projecten…

Cyberoorlog: Methoden Russische hackers uitgeput

De Russische cyberaanvallen op Oekraïense doelen hebben hun piek bereikt. De variaties in aanvallen lopen terug en door sancties en restricties kunnen Russische hackers hun cybergeweld niet opschalen zoals ze eerder gewend waren.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.