Gaby Kroet


Gaby heeft al 15 jaar ervaring in telecommunicatie en ICT. Op dit moment is hij verantwoordelijk voor de sales van Aerohive binnen Benelux. Gaby is zijn carrière gestart bij Esprit Telecom. Daarna heeft hij lange tijd gewerkt bij Vodafone. Eerst als Head of International Sales: in deze functie was hij verantwoordelijk voor zo’n 5 FTE. Later groeide hij door naar de functie van Sales Manager Corporate & International Accounts, waarin hij leiding gaf aan 10 FTE. Ook is hij enige tijd commercieel directeur geweest van Multilease. Gaby heeft een MBA opleiding voltooid in Leiden en zit boordevol inspiratie voor interessante blogs.

Aerohive is aanbieder van controllerloze WiFi- en cloud-gebaseerde mobiele netwerkoplossingen. De technologie van Aerohive biedt organisaties van alle omvang de mogelijkheid om een beroep te doen op mobiele technologie om de productiviteit te verbeteren, de betrokkenheid van klanten te vergroten en de groei van hun onderneming te bevorderen. Het in eigen beheer ontwikkelde mobiliteitsplatform van Aerohive wordt gebruikt door meer dan 14.000 bedrijven in alle delen van de wereld. Dit platform maakt gebruik van de voordelen van de cloud en een gedistribueerde architectuur om klanten geïntegreerde, intelligente, vereenvoudigde en kostenefficiënte netwerken te bieden. Het hoofdkantoor van het in 2006 opgerichte Aerohive bevindt zich in Sunnyvale in Californië. Het Nederlandse kantoor bevindt zich in Amstelveen.

Vakkennis Gaby Kroet

Functiegebieden

Commercie, Consulting/advies, Datacom/telecom en Management.

Onderwerpen

Management, Outsourcing, Cloud Computing, Internet, Mobility, Infrastructuur, Security, ICT-branche, Zorg en Maatschappij.

Gaby  Kroet

Gaby Kroet
Opleidingsniveau: Postdoctoral
Carrièreniveau: Leidinggevend
Functie: Commercieel directeur/marketing/sales director

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.