Jerry Rijnbeek


Jerry Rijnbeek is een expert van Computable voor de topics Business Analytics, Datamanagement en Security.

Meer dan 15 jaar ervaring in het helpen starten van leveranciers en resellers in verschillende IT-producten. Evangelist, adviseur en architect voor disruptive technologieën. Gespecialiseerd in het volledig opstarten van een nieuw gebied en het creëren van een klant- en kanaalecosysteem.

Mijn expertise ligt in het ontwerp van grote ICT-infrastructuren, specifiek op het gebied van enterprise storage en disaster recovery. Ik heb honderden infrastructuren voor klanten over de hele wereld ontworpen en geïmplementeerd.

Voor Rubrik was ik werkzaam bij NAND Flash pionier Fusion-io en daarvoor bij DataDomain. Ben mijn carriere begonnen bij de Nederlandse Strijdkrachten en vervolgens als mainframe-programmeur en later als Technical Manager voor gegevensbescherming en disaster recovery bij een grote Nederlandse bank aan de slag gegaan. Vanaf 2000 werkzaam geweest in de rol als Principal Consultant bij bedrijven als ISIT, DataDomain en EMC.

Ik omschrijf mijzelf als: speler / coach, commercieel techneut, teamleider & builder, kennispartner.

Vakkennis Jerry Rijnbeek

Functiegebieden

Beveiliging, Consulting/advies, Database-engineering, Marketing/promotie, Netwerk engineering/beheer en Training/opleiding.

Onderwerpen

Business Analytics, Cloud Computing, Infrastructuur, Security, ICT-branche en Start-ups.

Software/hardware

VMWare en Salesforce.


Computable Expert
Jerry  Rijnbeek

Jerry Rijnbeek
Opleidingsniveau: ABSO/TSO/KSO
Carrièreniveau: Ervaren
Functie: Vice President Sales Engineering EMEA
Werkzaam bij: Rubrik
Bedrijfsgrootte: 1000-1500 personen
Branche: Hoger beroepsonderwijs (HBO)Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.